Tuinen Dendauw

Groen is onze passie

Ons team van groenspecialisten zorgt voor een totaalaanpak bij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen en bedrijfsgroen. Ook voor de realisatie en opvolging van moes- en fruittuinen is Tuinen Dendauw de ideale partner.

Onze troeven

Bij Tuinen Dendauw houden we van plannen. Op die manier weet elke klant op elk moment waar hij aan toe is. We coördineren, fungeren als aanspreekpunt, zorgen voor een correcte organisatie en samenwerking tussen de verschillende partners en een kwalitatieve begeleiding. Indien gewenst stellen wij een team van stielmannen samen.

Transparantie en een duidelijke communicatie zijn twee belangrijke pijlers binnen onze dienstverlening.

Onze geschiedenis

Zaakvoerder Herwig Dendauw groeide op tussen de fruitbomen in de kwekerij van zijn ouders. Die ervaring maakte hem tot een buitenmens met een enorme passie voor planten en groen. Als twaalfjarige kweekte Herwig al zijn eigen planten, en na een gespecialiseerde opleiding begon hij twintig jaar geleden met zijn eigen zaak.

Door de jaren heen werd zijn eenmanszaak uitgebouwd tot het bedrijf dat Tuinen Dendauw nu is: een team van stielmannen dat zowel kleine als grotere projecten uitwerkt met oog voor kwaliteit, van plan tot onderhoud en opvolging.

Een duidelijke planning, communicatie en opvolging van elk project zijn extra troeven waarvoor onze klanten vaak vele jaren met ons samenwerken. Wie kiest voor Tuinen Dendauw kiest ervoor om zijn groenproject in de best mogelijke conditie uit te werken en te onderhouden.